Joukkueen kuulumisia

20.9.2016

G2-10 Vihreän toimnta on lähtenyt mukavasti käyntiin. On ollut ilo seurata pelureiden innokkuutta. Leijonaliigaan ilmoittautuminen tuo toivottavasti oman mukavan lisämausteen kauteen - onhan luvassa mukavasti otteluita.

Viime lauantain harjoituksissa meillä oli vieraana sekä seurajohtoa että valmennuksen huippuosaamista. Kiitoksia Juhalle ja Karolle. Tästä on hyvä jatkaa.

Terveisin,

-Harri-

23.9. Säännöt harjoituksiin

Joukkueemme yhteiset säännöt toimivien, mukavien ja turvallisten harjoitusten saavuttamiseksi ovat:

1. Ei saa kampata.

2. Ei saa töniä.

3. Ei huidota mailoilla.

4. Hommat seis, kun pilli soi.

5. Kuunnellaan ohjeita.

6. Toimitaan ohjeiden mukaan.

7. Harjoitukset eivät ole leikkipaikka.

8. Saavu harjoituksiin ajoissa.

9. Huolehdi varusteistasi.

10. Kunnioita joukkutovereitasi.

Terveisin,

-Valmennus-

12.10.2016 Valmennus kouluttautumassa

Joukkueen valmennus osallistui seuran järjestämään koulutukseen 10.10. Teoriaosuuuden jälkeen oli mahdollisuus tutustua Peterin johdolla junioritason harjoitteisiin. Kiitokset Juhalle ja Peterille.

-Valmennus-

18.10.2016 Leijonaliigan avaus

Joukkue aloitti urakkansa Leijonaliigassa 15.10. kahdella ottelulla. Tuloksena yksi tappio ja yksi voitto. Tämä on hyvä startti ja pelurit ovat kehunsa ansainneet. Peli-ilme oli iloinen ja intoa näytti riittävän. Hyökkäyspään pelaaminen oli pirteää eikä puolustuspään pelaaminenkaan pelureilta unohtunut. Maalivahtipelikin toimi hienosti.

-Valmennus-

2.11.2016 Pelurit vastaan vanhemmat -ottelu

Kyseinen ottelu pelattiin lauantain 29.10. harjoitusvuorolla. Ottelussa vanhempien joukkue sai ilokseen kokea ja nähdä melkoista taituruutta pelureiden joukkueelta. Vanhempien hienosta noususta huolimatta pelurit veivät ottelun lopulta nimiinsä maalein 5 - 4. Onnittelut heille!

-Valmennus-