Sarjakauden alku lähestyy!
1.9.2019 16:13 Uutisointi / Naiset Edustus

Valmistautumista sarjakauteen

Naisten sarjapelit käynnistyvät 5.10. Zemppi Areenalla. Kannattaa siis merkata päivä kalenteriin!

OFBC:n naiset sijoitettiin ns. pohjoisen lohkoon (lohko 1), jossa naisten lisäksi pelaavat seuraavat joukkueet: SBT Martinniemi (Haukipudas), HaHe II (Haukipudas), SBC Levi II (Rovaniemi), SoPa (Sodankylä), Santas United II (Rovaniemi), SBT Tornio II (Tornio). Otteluohjelma julkaistaan kotisivuilla heti sen valmistuttua.

Viime keväänä aloitettu yhdistymisprojekti alkaa olla hyvällä mallilla ja naisten edustujoukkueen valmistautuminen tulevaan sarjakauteen sujuu suunnitelmien mukaisesti. Pelaajarunko saatiin kasattua hyvissä ajoin keväällä ja myös uusia tulijoita on kesän aikana saatu mukaan rosteriin.

Uudistuneen joukkueen ja selkeiden tavoitteiden myötä myös harjoitteluun on kaivettu lisäpanostusta. Kesän ja alkusyksyn aikana pelatut harjoituspelit ovat antaneet hyviä merkkejä viisikkopelin kehittymisestä ja myös tärkeää tietoa mihin osa-alueisiin tulee vielä panostaa, ennen varsinaisten koitosten alkua. Seuraavien viikkojen aikana tullaankin pelaamaan vielä iso määrä harjoituspelejä, jotta joukkue olisi mahdollisimman valmis ja yhtenäinen kun pelit alkavat.

Työtä riittää vielä, mutta sitä pelaajat, valmennus ja muut taustahenkilöt tekevät hartiavoimin!

Seuraava välietappi siintää jo kalenterissa. Naiset osallistuvat 7.9. pelattavaan Thunder Cup 2019 pre-season turnaukseen, jossa päästään kohtamaan alueen 2. divisioonan kärkijoukkueita sekä alkavan kauden vastustajia. Kovia pelejä siis luvassa!


   
Lisää uutisia
Naiset Edustus
«  Syyskuu   »
Kategoriat