OFBC D1-07
31.3.2020 9:26 Uutisointi / D1-07 Musta & Vihreä

OFBC D1-07

OFBC:n 2007 -ikäluokka jyräsi kuluneella kaudella. Laajalla materiaalilla läpi viedyn kauden tuloksena Aluesarjan ylemmän jatkosarjan piikkipaikka sekä Leijonaliigassa sijat 1. ja 2., paljon paremmaksi ei enää voi laittaa - paitsi ensi kaudella!

Klubin nollaseiskat pelaavat kaudella 2020-21 kahdella joukkueella Aluesarjaa sekä Oxdog-liigaa. Joukkueessa treenataan ahkerasti ja pelataan paljon harjoituspelejä, joukkue osallistuu kauden aikana useampaan turnaukseen. Valmennuksesta löytyy tulevalla kaudella vastuuvalmentaja Jari Peltolan johdolla erikoisosaamista niin laji- kuin fysiikkaharjoitteluun, mutta menestyksen taustalla on kuitenkin kasvaminen ihmisenä ja urheilijana. OFBC:ssä panostetaankin kokonaisvaltaiseen pelaajan kehittämiseen!

Nyt haemme joukkueeseen yhtä maalivahtia ja muutamaa kenttäpelaajaa. Jos olet motivoitunut salibandyosaaja ja haluat edelleen kehittyä niin lajitaitajana kuin urheilijana hyvässä tiimissä, olet etsimämme pelaaja. Älä kulje onnesi ohi vaan tartu tähän tilaisuuteen!

Lisätiedot jari.peltola@ofbc.fi 050-5014327

Ota samantien yhteys valmentajaan ja Liity Sinäkin Klubiin!


   
Lisää uutisia
D1-07 Musta & Vihreä
«  Marraskuu   »
Kategoriat