OFBC E1-09 Valkoinen
2.4.2020 9:46 Uutisointi / E1-09 Valkoinen

OFBC E1-09 Valkoinen

Kuluneella kaudella joukkue osallistui ensimmäistä kertaa aluesarjaan, pelaten E1-08 sarjaa ja millä tavalla! Vuotta nuoremmat eivät kuvia kumarrelleet vaan pelasivat omaan tekemiseen uskoen mahtavan pelikauden, loppusijoitus ylemmän jatkosarjan toinen, edellä vain OFBC:n 08:t! Aluesarjapelien lisäksi Valkoinen oli oman ikäluokan Leijonaliigan kärkijoukkue, voittaen yhtä vaille kaikki kauden matsit.

OFBC:ssä on ensi kaudella 2009 syntyneille kaksi sarjapelijoukkuetta, joista Valkoinen pelaa Aluesarjaa ja Vihreä Leijonaliigaa. Lisäksi harrastamisen pariin on mahdollista päästä Akatemia -Zäbäkerhojoukkueessa, joten seurasta löytyy sopiva joukkue olitpa sitten aloitteleva pelaaja tai jo pidempään harrastanut.

OFBC:n -09 Valkoisen vastuuvalmentajana jatkaa Tuomo Sutinen, joukkueen valmennustiimi on muiltakin osin kunnossa, niin laji- kuin fysiikkavalmennuksenkin osalta. Tämän joukkueen valmennustiimissä tiedetään miten pelaajia kehitetään!

Joukkueen pelaajisto on entuudestaan vahva, nyt haemme joukkueeseen muutamia uusia pelaajia, oletko se sinä? Jos omaat vahvat lajitaidot, haluat päästä haastamaan itseäsi alueen kärkipelaajien kanssa harjoituksissa ja pelaamaan kovia matseja Aluesarjassa, olet etsimämme pelaaja!

Lisätiedot tuomo.sutinen@ofbc.fi 050-5355855

Ota samantien yhteys valmentajaan ja Liity Sinäkin Klubiin!


   
Lisää uutisia
E1-09 Valkoinen
«  Marraskuu   »
Kategoriat