Vuoden Joukkue
7.5.2020 15:30 Uutisointi / Pääsivusto

OFBC:n Vuoden Joukkue: Miehet Edustus

Vuoden Joukkue, Miehet Edustus!

Kaudella 2019-20 OFBC:n useat joukkueet olivat sarjoissaan kärkikastissa ja toiminta jokaisessa joukkueessa oli erittäin esimerkillistä, palkinnon olisi siis voinut jakaa useammallekin joukkueelle. OFBC:n Miesten Edustuksen kausi 2019-20 oli kuitenkin niin huikea ettei joukkuetta voinut ohittaa palkitsemisissa. Joukkue ei kokenut kaudella ainoatakaan tappiota ja Edustusjoukkue kättelikin runkosarjan päätteeksi III-divisioonapelit nousten runkosarjan selkeänä voittajana kaudelle 2020-21 Miesten II-divisioonaan.

Runkosarjassa Miesten Edustus pelasi 18 ottelua, joista saldona 16 voittoa ja kaksi tasapeliä. Klubin Miehet olivat sarjan kärkeä jokaisella mittarilla mitattuna. Joukkue latoi 18:ssa matsissa pallon verkkoon huikeat 154 kertaa! Myös joukkueen puolustuspeli oli sarjan parasta, päästettyjen maalien määrän 68 ollessa sarjan kärkeä. Tarkemmat tilastot tulospalvelussa.

Joukkueen johtoryhmän sekä pelaajien ammattimainen sekä urheilullinen toiminta kaikessa tekemisessä on hyvää esimerkkiä myös nuoremmille Klubilaisille. Yhdessä pitkäjänteisesti yhteen hiileen puhaltamalla ja kovalla asenteella peleissä pelaten saadaan tulosta aikaiseksi. Tästä on hyvä ottaa mallia!

Kiertopalkinnon vastaanotti joukkueen kapteeni Aleksi Järvenpää (#10) sekä koko sarjan pistekunkku Miikka Kanniainen (#88). Tallaisten herrojen esimerkillä johdatetaan joukkue kuin joukkue huippukauteen!

OFBC onnittelee Miesten Edustusta!


   
Lisää uutisia
Oulun Floorball Club ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat