Vuoden Seurateko
7.5.2020 15:38 Uutisointi / Pääsivusto

OFBC:n Vuoden Seurateko: Zäbäkoulun ohjaajat

Vuoden Seurateko: Zäbäkoulun ohjaajat

Vuoden Seurateolla tarkoitetaan tekoa tai asiaa joka on ollut OFBC:n arvojen mukaista ja sen avulla seura tai sen harrastustoiminta on mennyt eteenpäin tai saanut merkittävää näkyvyyttä.

OFBC aloitti kaksi vuotta sitten seuramaksuttoman Zäbäkoulun, jonka suurin tavoite on aktivoida alle kouluikäisiä lapsia liikkumaan. Alle kouluikäisille ruutuaika ja passiivisuus eivät ole vielä pinttyneitä toimintatapoja, joten on erityisen tärkeää saada heidät liikkumaan. Seuramaksuttomuudella pyritään siihen että liikunan ilo on jokaisen lapsen oikeus. Perhe kuin perhe voikin tuoda lapsensa tutustumaan salibandyyn, koska toiminta on seuramaksutonta, koulutettujen ohjaajien kautta turvallista ja ennenkaikkea hauskaa - "täälä on kivvaa" kuuluukin treeneissä useasti.

Zäbäkoulun kautta on liikunnan ilosta saanut nauttia useita satoja lapsia, joista osa jatkaa lajin parissa, osa siirtyy toisiin lajeihin, joidenkin vielä miettiessä mitä sitä tekisi. Tärkeintä on kuitenkin että lapsille on tarjottu mahdollisuus kokeilla liikkumista mahtavan joukkuelajin parissa.

Seuramaksuttomuus Zäbäkoulussa perustuu siihen että ohjaajat toimivat joukkueissa korvauksetta, puhtaasta halusta liikuttaa lapsia. Zäbäkoulujoukkueissa toimi kaudella 2019-20 kaikkiaan kolmisenkymmentä ohjaajaa, jotka omalla panoksellaan mahdollistivat toiminnan. Tällaisia henkilöitä ei voi kuin ihailla, kiitos ja kumarrus!

Zäbäkoulutoiminta jatkuu seuramaksuttomana myös kaudella 2020-21, joten ilmoita lapsesi OFBC:n iloiseen junnutoimintaan vaikka samantien osoitteessa www.ofbc.fi/pelaamaan ja isät & äidit rohkeasti vaan mukaan mahdollistamaan lasten harrastustoimintaa!

OFBC kiittää ja onnittelee kaikkia Zäbäkoulun ohjaajia - teette arvokasta työtä!


   
Lisää uutisia
Oulun Floorball Club ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat