Koronaohjeistus - päivitetty 25.11.
16.10.2020 17:35 Uutisointi / Pääsivusto

.

Koronaohjeistus - OFBC

Salibandyliiton ohjeistuksen mukaisesti seurojen on velvoitettava ottelutapahtumien ja harjoituksien katsojilta kasvomaskin käyttöä. Ohjeistus koskee kaikkia 15-vuotta täyttäneitä.

Suosittelemme etteivät vanhemmat toistaiseksi tulisi katsomaan joukkueiden harjoituksia, poislukien pienimmät kerholaiset joilla huoltaja on oltava mukana harjoituksissa.

Myös pelien katsomaan menoa kannattaa harkita vakavasti, joissain turnauksissa katsojat ovat jo kiellettyjä, joten noudatetaan turnausjärjestäjien ohjeistuksia.

Jokaista harjoitus- tai pelitapahtumaan menevää yli 15-vuotiasta velvoitamme käyttämään suun ja nenän peittävää kasvomaskia. Kasvomaskia ei tarvitse pitää liikuntasuorituksen aikana.

Ohjaajien/valmentajien ei tarvitse käyttää kasvomaskia pukukopissa, vaihtopenkillä eikä ollessaan peli- tai harjoituskentällä, suosittelemme kuitenkin kasvomaskin käyttöä koko tapahtuman ajan. Oulun kaupunki suosittelee kasvomaskin käyttöä kaikille 15 vuotta täyttäneille kaikissa sisäliikunta- ja harrastetiloissa. Maskisuositus ei koske liikuntasuoritusta. Lue Oulun kaupungin ohjeistus ryhmämuotoisen harrastamisen osalta, KLIK (ouka.fi)

Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää.


Lisätietoja koronaohjeistuksista:

1.) Salibandyliiton koronaohjeistukset KLIK (salibandy.fi)

2.) Koronatilanne Pohjois-Pohjanmaalla, päivittäin päivittyvä tieto, KLIK (oyskorona.fi)

3.) THL:n tilannekatsaus koronaviruksesta, KLIK (thl.fi)

4.) Oulun Kaupungin Korona-ohjeet, KLIK (ouka.fi)


Toimitaan vastuullisesti ja pidetään harjoitukset ja sarjat käynnissä!


   
Lisää uutisia
Oulun Floorball Club ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat