Puheenjohtajan joulutervehdys!
21.12.2020 15:04 Uutisointi / Pääsivusto

Puheenjohtajan joulutervehdys!

Puheenjohtajan joulutervehdys!

Vuosi 2020 on loppusuoralla ja kun katsomme sitä taaksepäin, niin voimme todeta sen olleen yhteiskunnallisesti haastavin sitten sota-aikojen. Alkuvuodesta saimme lukea lehdistä kuinka koronavirus vaikuttaa Aasiassa, mutta meillä ei ole hätää, kunnes maaliskuussa saimme huomata sen vaikuttavan kaikkien meidän elämään. Se on vaikuttanut yhteiskunnan kaikkiin sektoreihin ja näin myös liikunta- ja urheilutoimintaan.

Seurana olemme luoneet viisivuotisen strategian. Sen pohjalta haluamme varmistaa, että seuraan on tulevaisuudessakin helppo uusien harrastajien tulla, haluamme tukea urheilijana kasvamiseen ja kehittymiseen, kehittää valmennustoimintaamme, luoda menestyspolku pelaajille ja valmentajillemme, luoda sellainen taloudellinen toimintapohja, mikä mahdollistaa kaikki strategian mukaiset kehitysalueet. Tätä strategiaa seura on vienyt eteenpäin toiminnanjohtajamme Henri Dufvan johdolla menestyksekkäästi. Seura on kasvanut Suomen kymmenen suurimman seuran joukkoon ja kasvu jatkuu. Olemme onnistuneet myös saamaan joukkueillemme sitoutuneet valmentajat ja toimihenkilöt, joiden johdolla kaiken ikäisten joukkueiden kehittäminen ja menestys on ollut mahdollista.

Seuran yhtenä tavoitteena oli toiminnan kehittäminen eri tasoilla ja tämän vuoksi seura palkkasi ensimmäisen junioripäällikkönsä kesällä. Junioripäällikkönä aloitti elokuussa Arttu Arffman, joka on tuonut omalla osaamisella ja tekemisellään, erinomaisen lisän seuramme toimintaan. Yhtenä vastuualueenaan Artulla on kerhotoiminta kouluille, joita toteutamme nyt oululaisissa kouluissa. Syksyllä OFBC valittiin myös yhdeksi kolmesta pilottiseurasta Salibandyliiton ja Olympiakomitean yhteishanke Säbämestariin, jossa nimenomainen tavoite on harrastuskerhotoiminnan tehostaminen.

Huolimatta erittäin poikkeuksellisista olosuhteista, olemme seurana ottaneet isoja kehitysaskeleita rohkeasti eteenpäin. Iso kiitos tästä kuuluu tietenkin kaikille seurassa mukana oleville harrastajille, pelaajille, valmentajille, joukkueiden muille toimihenkilöille, vanhemmille ja tukijoille. Iso kiitos kuuluu myös Henrille ja Artulle, jotka ovat haastavista olosuhteista huolimatta pistäneet itsensä likoon ja tehneet valtavasti töitä siihen, että meidän kaikkien on entistä mukavampi kuulua Klubiin. Siihen kannattaa kuulua sinunkin, jos et vielä kuulu.

Koko seuran puolesta haluan kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille rauhallista joulua sekä menestystä vuoteen 2021!

Teemu Pääkkö
Puheenjohtaja
Oulun Floorball Club


   
Lisää uutisia
Oulun Floorball Club ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat