P18 (2004-05) 2021-22 - suuntana SM-karsinnat
3.4.2021 8:13 Uutisointi / B - 03-04

Valmennus uudistuu

OFBC P18 (2004-05) suunta kohti SM-karsintoja

Klubin B-junnut ovat muutosten äärellä. Ensi kaudelle B-juniorit muuttuvat Salibandyliiton sarjoissa P18 -nimen alle ja tulevalle kaudelle joukkue siirtyy uudistuneen valmennuksen alaisuuteen Markus Hassisen ottaessa vetovastuun.

"Kartoitimme eri valmentajavaihtoehtoja ja Markus nousi selkeästi ykkösvaihtoehdoksemme ja olemmekin erittäin tyytyväisiä että hän valitsi useista vaihtoehdoista meidät", iloitsee OFBC:n toiminnanjohtaja Henri Dufva. "Markus suorittaa juuri Salibandyliiton SBV2 -koulutusta, joten lajiliiton tämän hetken linjaukset ovat tuoreessa muistissa", toteaa Dufva.

Valmentajana Markus on Oululaisessa salibandyssa uusi nimi, mutta Raahessa tunnettu persoona. Valmentajana hän on ollut nostamassa Team Tempon Edustusjoukkueen kahtena viime kautena uudelle sarjaportaalle.

Markuksen valmennuksessa joukkuehenki, yksilön kehittäminen ja pelaajien huomioiminen ovat keskiössä, kuten pitääkin.

Valmennustiimissä isossa roolissa tulee toimimaan pitkänlinjan valmentaja Toni Heikkinen. "Tonia kysyttiin useaan alueen seuraan vastuuvalmentajaksi, tämän joukkueen kokonaisuus kuitenkin veti pidemmän korren ja ensi kaudelle kasassa onkin erittäin vahva ja ammattitaitoinen valmennus", kertoo Dufva. "Tonin rooli tulee painottumaan yksilövalmennukseen, täten saamme kehitettyä pelaajia jokainen henkilökohtaisesti huomioiden", päättää Dufva.

Yksilövalmennus onkin jatkossa niin koko seurassa kuin uudessa valmennustiimissäkin keskiössä. "Klubissa ollaan aloitettu uuden toimintalinjan sisäänajo, jonka kautta keskitymme entistäkin enemmän yksittäisten pelaajien kehittämiseen ja kuulemiseen, pyrimme myös tuomaan aiempaa vahvemmin videovalmennusta pelaamisen kehittämisen tueksi", kertoo seuran linjauksista junioripäällikkö Arttu Arffman.

Uuden linjauksen mukaisesti P18 joukkueen valmennustiimin täydentävät videovalmentaja Ari Vierimaa, maalivahtivalmentaja Jesse Mäkelä sekä fysiikkavalmentaja Jussi Viirelä.

Kohta alkaa kauden 2021-22 joukkueen kasaaminen ja valmistautuminen syksyn SM-karsintoihin - Liity Sinäkin Klubiin!


   
Lisää uutisia
Oulun Floorball Club ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat