Sarja käyntiin kahdella voitolla!
7.10.2019 11:19 Uutisointi / Naiset Edustus

Sarjakausi avattu

Naisten sarjakausi käynnistyi lauantaina 5.10. Zemppi Areenalla kahdella ottelulla.

OFBC - HaHe II 9-1

Avausottelussa vastaan asettui HaHe II. Ottelun alku oli jännitteinen ja pientä puristamista oli havaittavissa, mikä oli odotettavissa ensimmäiseen varsinaiseen sarjapeliin lähdettäessä. Peli pysyi numerollisesti tiukkana aina toisen erän alkuun saakka, mutta suoritusvarmuuden ja rentouden kasvaessa, hyvä valmistautuminen kauteen alkoi näkyä myös tulostaululla. Lopputulos 9-1 ja ensimmäiset sarjapisteet taskussa.

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/ofbc-hahe-ii/13175/5976

SBT Tornio II - OFBC 2-14

Toiseen otteluun päästiin lähtemään hieman rennommissa tunnelmissa, sillä pahimmat suorituspaineet oli päästy purkamaan edelliseen peliin. Pallollinen varmuus alkoi näkyä paremmin ja valmentajan painottama pelinhallinta sekä aktiivisuus näkyivät kentällä alusta asti. Nuori torniolaisjoukkue antoi hyvää painetta pelin alkuun, mutta erot alkoivat näkyä pelin edetessä. Peli keskeytettiin ajassa 38.02 maalieron ollessa 12.

Ottelun tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sbt-tornio-ii-ofbc/13178/5976

Kokonaisuutena siis onnistunut kauden aloitus ja tästä on hyvä jatkaa harjoittelua! Kausi pitkä ja sarja vasta alussa, joten töitä tullaan tekemään vielä paljon. Kiitos paikalla olleille kannattajille!

Naisten kausi jatkuu 27.10. Torniossa!   
Lisää uutisia
Oulun Floorball Club ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat