Koronavirus tiedote
12.3.2020 20:05 Uutisointi / Oulun Floorball Club ry

TÄRKEÄ TIEDOTE! Koronaviruksen vaikutus OFBC:n toimintaan.

Suomen hallitus linjasi tänään asioita koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Salibandyliiton hallitus on tehnyt näiden linjausten perusteella omat päätöksensä (heidän tiedote tämän viestin lopussa). Nämä asiat vaikuttavat OFBC:n toimintaan seuraavilla tavoin:


1.) Salibandyliiton sarjapelitoiminta kauden 2019-20 osalta päättyy tähän päivään, eli pelikausi OFBC:n joukkueiden osalta loppuu välittömästi.

2.) OFBC:n joukkueet eivät myöskään osallistu enää seurojen järjestämiin sarjoihin, kuten Leijonaliiga tai Oxdog, riippumatta siitä millaisia päätöksiä sarjajärjestäjät tulevat tekemään. Kaikki pelitoiminta siis päättyy välittömästi OFBC:n osalta.

3.) Suomen hallitus kieltää kaikki yli 500 hengen yleisötapahtumat toukokuun loppuun saakka, joten OFBC:n joukkueiden mahdolliset kevätturnauksiin osallistumiset jäävät täten pelaamatta. Myös OFBC:n järjestämä NFG -turnaus tullaan perumaan.

4.) Harjoittelun osalta kieltoa ei Suomen hallitus eikä Salibandyliittokaan tehnyt, lähikontakteja harrastetoiminnassa tulisi kuitenkin välttää. OFBC:ssä suhtaudumme erittäin vakavasti koronavirusepidemiaan ja tämän johdosta suosittelemme että kaikkien OFBC:n joukkueiden ja kerhoryhmien (aikuiset, juniorit, kilpa- sekä harrasteryhmät) toiminta on tauolla toistaiseksi. Tiedotamme kun harjoittelua on turvallista taas jatkaa.


Nyt tärkeintä on pitää huolta itsestä sekä läheisistä. Jatketaan liikkumista Klubin paidassa taas kun se on turvallista!

Salibandyterveisin OFBC:n johtokunta
Salibandyliiton tiedote:

Salibandyliiton hallitus on päättänyt pysäyttää kaikki Salibandyliiton sarjat perjantaista 13.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia.

Pääsarjojen eli miesten ja naisten Salibandyliigan sekä miesten toiseksi korkeimman sarjatason, Divarin osalta sarjatoiminta pysäytetään toistaiseksi. Sarjojen loppukaudesta tiedotetaan erikseen perjantaihin 20.3.2020 mennessä.

Muiden Salibandyliiton valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen osalta (juniorit, aikuiset, seniorit, erityisryhmät) sarjatoiminta pysäytetään eli pelikausi loppuu välittömästi kauden 2019-20 osalta. Salibandyliitto tiedottaa kuluvan salibandykauden ennenaikaiseen päättymiseen liittyvistä toimenpiteistä ja seurauksista maaliskuun loppuun mennessä.

Seurat, vanhemmat ja pelaajat voivat päättää harjoittelun jatkamisesta ja siihen osallistumisesta oman harkintansa mukaan elleivät terveysviranomaiset toisin ohjeista. Suosittelemme seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteessa www.thl.fi.

Salibandyliitto suosittelee, että toukokuun loppuun mennessä järjestettävät turnaukset ja leirit perutaan tai siirretään myöhempään ajankohtaan.


   
Lisää uutisia
Oulun Floorball Club ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat