Stadium ja Nike yhteistyö jatkuu - peliasut uudistuvat
31.3.2020 11:14 Uutisointi / Pääsivusto

.

Stadium ja Nike yhteistyö jatkuu - peliasut uudistuvat!

OFBC on solminut monivuotiset jatkosopimukset Stadiumin ja Niken kanssa. "On erittäin hienoa jatkaa hyvin toimivaa yhteistyötä vauhdilla kasvavan yhteistyökumppanin kanssa, OFBC:n ammattimainen tekeminen kertoo siitä että seurasta tullaan tulevaisuudessa takuulla kuulemaan", sanoo Stadium Team Salesin Tomi Toivonen.

Yhteistyön jatkuminen Salibandyliiton virallisena urheilukauppana toimivan Stadium Finlandin sekä maailman suurimman urheiluvaatteiden valmistajan Niken kanssa on seuralle merkittävä asia. "OFBC:n kasvutarinassa yhteistyökumppanit ovat isossa roolissa, tyylikkyys, toimivuus ja talous, siinä asioita joista saamme näiden sopimusten myötä jatkossakin nauttia", iloitsee OFBC:n toiminnanjohtaja Henri Dufva. "Tänään tiistaina 31.3. vietetään Seurapaitapäivää, joten nyt onkin hieno tilaisuus julkistaa uudet OFBC:n peliasut", jatkaa Henri. Uusien sopimusten myötä OFBC:n peliasut uudistuvat, jatkossa Klubissa pelataankin entistä vihreämpänä!

#Seurapaitapäiväkotona – näin osallistut!

Pue Klubin pelipaita päälle tänään 31.3., nappaa kuva ja postaa se someen tunnisteilla #seurapaitapäiväkotona ja #seurasydän. Tämä tehdään yhdessä, mutta jokainen omalla kotikentällään kotona.

Lisää Instagramissa julkaisuun vielä #liitysinäkinklubiin ja olet samalla mukana OFBC:n liikuntahaastekampanjassa ja voit voittaa tuotepalkintoja. Liikuntahaastekampanjasta lisää www.ofbc.fi tai Facebook.

Laitetaan porukalla Klubin paidat näkyville!


   
Lisää uutisia
Oulun Floorball Club ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat